Rólam

Segítelek a közgazdásszá válás rögös útján

Bogdány Eszter vagyok, 2009-ben végeztem közgazdászként a Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügyi és Számviteli Karán, Pénzügy szakon. 

Pénzügyi-és számviteli területen öt éves szakmai tapasztalattal rendelkezem, melyet multinacionális (BIG4) és magyar termelő vállalatnál szereztem. 

A magánoktatást, vizsgára való félkészítést másodéves főiskolás korom-2006- óta vállalok. Az oktatott tárgyak közül kiemelném a számvitelt, ahol jelentős sikeresnek mondható tapasztalatra tettem szert az évek alatt. 2014-től iskolarendszerben is oktattam pénzügyi és számviteli szakügyintéző szakon tanulókat vállalati pénzügyekből és szakmai angolból. 

2018-ban Amerikába költöztem, ezért online, de továbbra is professzionális hozzáadott értékkel várok minden megkeresést. 

2019 óta angol nyelvű – elsősorban gazdaság és társadalomtudományokat érintő -szövegek, esszék megírásával és angol-magyar fordítással is foglalkozom.

Ha érdekelnek külföldi életről és emberi kapcsolatokról szóló írásaim és podcastom , akkor látogass el a masokkozott.hu-ra.