Referenciák

M. Panna
Másodéves Corvinus Egyetemi hallgatóként vezetői számvitel tárgyból kértem Eszter segítségét,
aki sikeresen készített fel a vizsgámra, és ebből a rendkívül nehéz tárgyból sikerült kimagasló eredményt elérnem. Magyarázatai nagyon részletesek érthetőek voltak, és Exceles feladatmegoldásokkal segítette a feladatok jobb átláthatóságát. Nagyon közvetlen,
kedves személyként ismertem meg,
aki hatalmas szakmai tudással rendelkezik .
H. Asli
“I highly recommend Eszter, because she is always prepared for each class,
she explains everything in detail till we understand.
She can speak English very well so I have never faced any difficulties..

Sz. Gergely
A kapcsolat felvétel nagyon egyszerű volt Eszterrel. Az időeltolódás miatt (mivel Los Angles-ben lakik), amint meglátta az üzenetet azonnal visszaírt és megbeszéltünk egy skype időpontot, ahol részletesen egyeztettünk minden fontos részletet. Eszter végül három -angliai tanulmányaimhoz szükséges – assignment-ben segített Marketing és International Business témában . Mindegyik esetben megbeszéltük, hogy miről is lenne szó és, hogy csak akkor vállalja el ha maximálisan eleget tud tenni annak, amit kérnek tőle. A deadline-t minden esetben betartotta, sőt még előbb is kész lett vele. Amivel készen van előre elküdi, hogy lásd mire jutott es hogy jó irányba halad-e. Nekem nagyon pozitiv véleményem van róla es csak ajánlani tudom mindenkinek, de ha lehet akkor ne vegyétek ígénybe a segítséget, mert akkor nem lesz ideje segíteni nekem 😜😜😜Nagyon szépen köszönöm a segitséged
P. Dávid
Sajnos én is mint sokan mások az utolsó pillanatra hagyok mindent. Így tettem társaimmal a gazdasági beadandónkkal. Eszteren kívül még több magántanártól is segítséget kértem, de senki sem tudott segítséget nyújtani nekünk az idő rövidsége miatt a beadandó házidolgozatunkhoz. Eszter nagyon gyorsan felkeresett és rövid konzultáció után segíteni tudott nekünk. A munka kifogástalanra sikerült, amit nagyon szépen köszönünk! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!:).
Roni B.
“Szakdolgozati konzultációs segítséget kértem Esztertől, akit egy másik magántanár ajánlott. Témám bérelszámolás rendszerével, gyakorlati kérdéseivel volt kapcsolatos és egy vállalat vagyoni, jövedelmi helyzetének elemzése és számviteli rendszerének értékelése volt. A kevés adat ellenére sokat tudott segíteni és nélküle nem sikerült volna ilyen jóra a dolgozat.
TUTISULI
“Angol nyelvből felsőfokú, C típusú, államilag elismert nyelvvizsgával rendelkezik. Az angol nyelv oktatása terén többéves tapasztalattal valamint külföldi szakmai tapasztalattal rendelkezik. Gazdasági szakmai nyelvet is oktatott a Tuti Suliban.”
  
T. Nóri
Első éves business management hallgató vagyok a Lancasteri Egyetemen, ahol problémáim akadtak a számvitellel. Ebben segített nekem Eszter, aki nagyon türelmes és megértő volt. Nagyon jól elmagyarázott mindent angolul és magyarul is. Úgy érzem megérte az ő segítségét kérni. Mindenkinek őszintén ajánlom.
K. Anita
Szakdolgozatomhoz kértem tőle segítséget, mert elakadtam a költségvetések elemzésében és számolásában. Több órán át tanulmányozta a költségvetéseket, hogy utána nekem egy óra alatt összefoglalja és elmagyarázza, hogy mit hogyan kell számolni. Tökéletesen megértettem. Csak ajánlani tudom, hiszen hatalmas tudással és tapasztalattal rendelkezik.”